Squash pastasalat

Denne ret er ikke lavet efter vægt, men er valgt ud fra, rund hånd princippet. Jeg prøver mig frem, og bliver ved til salaten har lige præcis den blanding og smag som jeg ønsker. Jeg laver gerne en stor portion, når jeg er i gang. Er jeg heldig, er der måske lidt i overskud til næste dag.

Ingredients

For 6 Person(s)

Vareforbrug

1 pose pastaskruer
1 dl god olivenolie
4 stk. squash
2 stk. snackpeber frugter
5 stk. store hvidløgsfed
1 tsk. salt
1 tsk. peber

Squash pastasalat Directions

  • Squashen skylles og snittes i fine strimler. Vær opmærksom på, hvor fyldig salaten skal være, derfor er den angivne vægt kun vejledende. 
  • Kommes i en sigte med skål under.
  • Pastaen koges i letsaltet vand efter brugsanvisningen.
  • Vandet fra pastaen, hældes over den snittede squash.
  • På den måde bevares sprødheden i squashen.
  • Husk at slukke for varmen.
  • En god olivenolie tilsættes med rund hånd og der må ikke spares på det. Det er nemlig olien der giver smagen.
  • Snackpeberen skylles, renses, snittes i tern og tilsættes pastaen.
  • Hvidløgene pilles, snittes/hakkes og tilsættes.
  • Salaten vendes nu forsigtigt, smages til med salt og peber.
  • Lad salaten trække lidt inden servering, det fremmer smagen.
  • Ved servering, pyntes med frisk revet parmesan ost og basilikum. 

Recipe notes

Pastasalaten kan fra gang til anden, ændres på mange måder. Bruges årstidens forskellige grøntsager, bliver det en helt ny ret hver gang.

Kan serveres som frokostret med groft brød til. Eller som middagsret med f.eks. kyllingebryst, frikadeller eller andet tilbehør til. Prøv også en frisk plukket salat, kun vendt i olivenolie til, det smager rigtig skønt.

Share This Recipe