Gulerodspostej
Super easy
Cheap

I vores familie holder vi af postejer i alle afskygninger. De kan spises såvel til frokost som til middag, hvor vi så får lov til at drikke vores yndlings øl til, så kan det næsten ikke blive bedre, velbekomme.

Forberedelse
Tilberedningstid
Kategori: 

ingredienser

Til 4 Person(s)

Vareforbrug

  • 600 g gulerødder
  • 1 stk løg
  • 1 dl hakket grønkål
  • 4 stk. æg
  • 60 g grahamsmel
  • 1 tsk. bagepulver
  • 2 tsk. salt
  • 400 g hytteost

Sådan skal du gøre:

    • Gulerødderne renses, kommes i foodprocessor og hakkes groft. Kommes derefter i en røreskål
    • Løget pilles, hakkes groft og tilsættes
    • Grønkålen skylles, plukkes af den grove stilk, hakkes groft og kommes i røreskålen. Stilken kommes i blenderen, hakkes fint og tilsættes
    • Æg, grahamsmel, bagepulver, salt og peber blendes sammen et kort øjeblik
    • Hytteosten tilsættes og blendes med et par sek. Kommes i røreskålen
    • Alle ingredienserne i røreskålen vendes sammen, så alle grøntsagerne bliver pænt fordelt
    • Kommes i en smurt og raspet postejform eller anden passende skål
    • Bages i nederste del af ovnen ved 200 grader ca. 1 time
    • Server postejen let afkølet med en god broccolisalat og groft brød til

Recipe notes

En god og mættende postej, der er lige så velegnet til middag som til frokost, med groft rugbrød til. Grønkålen kan skiftes ud med andre af årstidens grøntsager. Til salaten er det altid en god ide at bruge, årstidens salater, på den måde får man spændende  variationer hele året. Hytteosten kan også udskiftes med græsk yoghurt eller skyr.

Del denne opskrift

Reviews

5
Wednesday, 08 August 2018
ijFrjV http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com
- Judix

Add review

(5/5)
Din e-mail-adresse bruges ikke på nogen måde
Top