Marineret Bønnesalat med chili
Easy
Cheap
Forberedelse
Klar ind 1h
Kategori: 

ingredienser

Til 4 Person(s)

Vareforbrug

  • 400 g grønne bønner
  • 1 stk. rødløg
  • 1 stk. mild chili
  • 3 spsk. olivenolie
  • 1 spsk. hvidvinseddike
  • 1 tsk. dijon sennep

Sådan skal du gøre:

    • Bønnerne snittes i passende størrelse.
    • Gives et opkog på 2 min. i letsaltet vand. Vandet kasseres og bønnerne køles af mens dressingen laves.
    • Rødløg hakkes i tern.
    • Chilien skylles, stilk, kerner og frøstol fjernes, snittes i pæne strimler.
    • Marinaden røres sammen, og smagen rundes af med lidt honning.
    • Smages til med salt og peber.
    • Alle grøntsagerne kommmes i et fad eller en skål.
    • Dressingen hældes over.
    • Skal opbevares køligt I mindst en halv time inden servering.
    • Serveres som tilbehør til en hovedret, eller som selvstændig frokostret med groft brød til.

Recipe notes

Vi kan godt li` groft rugbrød til, men ristet rugbrød eller groft grydebrød smager lige så dejligt til.

Del denne opskrift

Reviews

5
Saturday, 12 May 2018
MCcN0e https://www.genericpharmacydrug.com
- Judi

Add review

(5/5)
Din e-mail-adresse bruges ikke på nogen måde
Top