Banantærte
Easy
Fairly cheap

En god forfriskende tærte evt. med lidt vaniljerørt græsk yoghurt.

Forberedelse
Tilberedningstid
Kategori: 

ingredienser

Til 4 Person(s)

Vareforbrug

  • 150 g hvedemel
  • 90 g koldt smør
  • 1 stk. æg
  • 25 g gær
  • 1 spsk. rørsukker
  • 50 g blødt smør til fyldet
  • 50 g rørsukker til fyldet
  • 1 tsk. vaniljesukker til fyldet
  • 3 stk. bananer til fyldet
  • 40 g hakkede mandler til fyldet
  • 1 stk. æg til pensling

Sådan skal du gøre:

    • Til tærtedejen
    • Det kolde smør smuldres i melet til en grynet konsistens
    • Pisk ægget let, udrør gæren heri, bland det i dejen, samles hurtigt.
    • Lad dejen hvile 10 - 15 min. 
    • Til fyldet:
    • Rør smør, rørsukker og vanilje sammen og lad  det hvile imens tærtedejen laves færdig.
    • Dejen rulles ud på et melet bord, beklæd en tærteform 24 cm, gerne med løs bund med dejen, og tryk dejen op lang kanten. Gem lidt dej til gitterlåg.
    • Smør fyldet på, bananerne skæres i skiver og lægges på bunden. Drys de hakkede mandler ovenpå.
    • Nu skæres resten af dejen i strimler, de lægges på som gitterlåg.
    • Pensles med æg
    • Bages midt i ovnen ved 180 grader ca. 25 min, eller til tærten er pænt gylden.
    • Kagen afkøles inden den tages ud af formen.

Del denne opskrift

Reviews

5
Monday, 06 August 2018
gvryc4 http://www.LnAJ7K8QSpfMO2wQ8gO.com
- Judix

Add review

(5/5)
Din e-mail-adresse bruges ikke på nogen måde
Top