Hokkaidosuppe med kokosmælk
En dejlig suppe der luner i en kold tid. Den er god som både forret og hovedret. Mættende er den også, opskrifter på boller og brød kan også ses her på hjemmesiden.
Ingredients
For
4
Person(s)
Vareforbrug
1 stk. hokkaido |
2 stk. hakkede løg |
4 stk. fed hvidløg |
1 spsk. citronsaft |
2 spsk. olivenolie |
750 ml. grøntsagsbouillon |
2 dl kokosmælk |
salt og peber |
Hokkaidosuppe med kokosmælk Directions
- Løg og hvidløg svitses i olie.
- Kom citronsaften i og lad det svitse med.
- Hokkaidoen deles, kerner og det svampede fjernes. Resten skæres i terninger.
- Græskarkødet svitses ved svag varme, et par minutter og tilsættes løgene.
- Bouillon og kokosmælk tilsættes.
- Lad suppen småkoge ca. ½ time.
- Suppen blendes.
- Smages til med salt og peber.
- Serveres med grovbolle eller ristet rugbrød til
Recipe notes
Lidt praktisk viden: Vores Hokkaido vejede 1055 g alt ialt. Efter udtagning af kerner mv. og skrælning, blev der 800 g tilbage til suppen. Prøv også at bruge suppen som en lille forret.