Hokkaidosuppe med kokosmælk

En dejlig suppe der luner i en kold tid. Den er god som både forret og hovedret. Mættende er den også, opskrifter på boller og brød kan også ses her på hjemmesiden. 

Ingredients

For 4 Person(s)

Vareforbrug

1 stk. hokkaido
2 stk. hakkede løg
4 stk. fed hvidløg
1 spsk. citronsaft
2 spsk. olivenolie
750 ml. grøntsagsbouillon
2 dl kokosmælk
salt og peber

Hokkaidosuppe med kokosmælk Directions

  • Løg og hvidløg svitses i olie.
  • Kom citronsaften i og lad det svitse med.
  • Hokkaidoen deles, kerner og det svampede fjernes. Resten skæres i terninger.
  • Græskarkødet svitses ved svag varme, et par minutter og tilsættes løgene.
  • Bouillon og kokosmælk tilsættes.
  • Lad suppen småkoge ca. ½ time.
  • Suppen blendes.
  • Smages til med salt og peber.
  • Serveres med grovbolle eller ristet rugbrød til

Recipe notes

Lidt praktisk viden: Vores Hokkaido vejede 1055 g alt ialt. Efter udtagning af kerner mv. og skrælning, blev der 800 g tilbage til suppen. Prøv også at bruge suppen som en lille forret. 

Share This Recipe